Input your search keywords and press Enter.

Avengers: Endgame Bakal Keluar Dengan Adegan Baharu?

M Update, 20/6/2019 – Tidak disangkal lagi kehebatan filem Avengers: Endgame sememangnya meninggalkan kesan buat peminat-peminat filem adiwira Marvel. Mana tidaknya filem ini merupakan satu penantian hampir sepuluh tahun buat peminat-peminat Marvel Cinematic Universe (MCU).

Perkara tersebut telah disahkan oleh penerbit filem dan juga pengarah Marvel Studio, Kevin Feige. Terbaharu, Marvel dikhabarkan akan melancarkan versi terbaharu filem Avengers: Endgame. Menurutnya, versi terbaharu akan mula dilancarkan minggu depan.

“Ya, kami akan lakukan itu. Saya tidak pasti ia sudah diumumkan atau belum dan berapa banyak, tapi ya kami akan lancarkan pada hujung minggu depan,” katanya.

Menurut laporan media antarabangsa versi ini dikatakan akan memuatkan adegan-adegan yang tidak dimasukkan dalam versi yang pertama. Dan, apa yang lebih penting akan ada beberapa kejutan semasa babak post credits.

Seperti mana yang kita tahu, filem Avengers terbaharu ini berjaya memecah rekod filem romantik,Titanic apabila berjaya melintasi kutipan filem tersebut untuk berada di tangga kedua filem pecah panggung dengan kutipan sebanyak USD 2.7 juta (RM11.2 juta) dan hampir memintas filem pecah panggung iaitu Avatar. Adakah versi terbaharu ini akan menemui peminat-peminat di Malaysia? Sama-sama kita saksikan. -Astro Awani

Leave a Reply